Santeti cordial invitat sa sustineti proiectul de expozitie centenara initiat de ROMANDOR
EXPOZITIA „SANTAROMANIA”

EXPOZITIA  „SANTAROMANIA”
Comuna Brâncovenești, MS, RO

Expozitia „SANTAROMANIA” este o expozitie de arta mixa, o colectie de imprinturi prelucrate digital dupa cateva lucrari de pictura realizate de Romandor.

Expozitia contine 100 de piese bazate pe 100 imagini cu biserici, alese din Romania si Moldova si se prezinta in 25 de stiluri si abordari pictural artistice.

Bisericile selectate sant incadrate in harta Romaniei, la randul ei Romania fiind inconjurata de ingeri care o transporta spre cer.

Aceasta colectie a castigat „Premiul Artistic” pentru proiectele de Centenar dedicate Romaniei acesta fiind motivul pentru care Expozitia „Santaromania” a primit dreptul prezentarii cu prioritate pe acest website.

Pentru o serie de proiecte diverse dedicate anului centenar accesati acest link.

Deasemenea va invitam la shopping in magazinul virtual.

VA INVITAM SA SPRIJINITI PROPUNEREA PENTRU CA ACEASTA COLECTIE SA SE POATA CONSTITUI REAL INTR-O EXPOZITIE FIZICA PENTRU A FI PREZENTATA IN CATEVA ORASE DIN ROMANIA SI DIN STRAINATATE.

ALESE MULTUMIRI!

octombrie 29, 2017

Admiratori semnatari

wireframe avatar loader wireframe avatar loader wireframe avatar loader wireframe avatar loader wireframe avatar loader wireframe avatar loader

Sponsori

wireframe avatar loader wireframe avatar loader wireframe avatar loader wireframe avatar loader wireframe avatar loader wireframe avatar loader
Catre
Vizitatorii expozitiei lui, ROMANDOR
Ideea acestor lucrari imi apartine dar consider ca mi-a fost inspirata din cer precum o salvare intr-un moment al vietii in care nadejdea pentru viitorul si destinul patriei mele Romania mi se subrezea atacandu-mi credinta. Nadajduiesc cu drag sa se constitue intr-o inspiratie tuturor  si mai indraznesc sa sper ca va fi un gest indragit si primit cu bucurie.

Va multumesc!

Nouatati

mai multe noutati
De Idicel Romandor a initiat acest proiect
cu 1 an inainte
Trebuie sa te conectezi ori trebuie sa pentru a comenta.
25 Admiratori semnatari
9,975 inca pana la 10,000
Prin semnarea in Cartea de Onoare a acestei expozitii sprijiniti aceasta actiune dedicata anului centenar. Va multumesc!
ro_RORomână
ro_RORomână